Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAZGOVARAT ĆEMO DOMA'

Njeno lice sve govori: Fotografiji Messija i Suareza smiju se svi, osim njegove žene

Messi i Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
16.03.2019.
u 10:43

Fotografija trojca u automobilu na društvenim mrežama je nasmijala ljude, a mnogi su ostavili i komentar poput "Jedan je bog", "Njegovo visočanstvo", "Kada ti diktator kaže da sjediš na stražnjem sjedalu"

Nakon tuluma koji je organizirao Jordi Alba povodom pobjede nad Lyonom i potpisa novog ugovora, igrači Barcelone kretali su doma. 

Argentinac Leo Messi i Urugvajac Luis Suarez došli su zajedno, a tako su i otišli. Suarez je čak ženi rekao kako se mora maknuti sa suvozačkog mjesta kako bi Argentinac tamo mogao sjesti. 

Fotografija trojca u automobilu na društvenim mrežama je nasmijala ljude, a mnogi su ostavili i komentar poput "Jedan je bog", "Njegovo visočanstvo", "Kada ti diktator kaže da sjediš na stražnjem sjedalu"...

I dok je dvoje prijatelja dobro raspoloženo odlazilo, pogled Suarezove žene 'govorio je tisuću riječi'. 

"Baš me zanima kakav su razgovor imali kada su došli doma", glasio je jedan od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
12:23 16.03.2019.

Je li ovakvo izvjescivanje u skladu s Istanbulskom konvencijom i trebaju li novinari odgovarati zbog ovakvog tretiranja zena ili to samo vrijedi za nas obicne gradjane?

BI
billynik
11:45 16.03.2019.

Baš nemate srama, ovo je vrh novinarstva, zaslužili ste nagradu HND ilikako se već zove jer mu ovo H sigurno ne pripada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije