Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AJMOOO!
Povratak na članak

Njemice pokleknule: Hrvatice mogu u polufinale i s porazom, uz jedan uvjet

Nizozemke su do pobjede predvodili Lois Abbingh sa osam pogodaka i vratarka Tess Wester sa 17 obrana. Kod Njemica su po četiri pogotka postigle Julia Behnke i Kim Naidzinavicius

Komentari 4

WA
Walter009
23:10 14.12.2020.

A o prijenosu na tv ni slova..... Hvala na još jednom beskorisnom članku Bravo za cure i repku

VL
Avatar Idler
Idler
23:07 14.12.2020.

Pobjednici ne razmišlajo o ali i ako !!!

VL
SS
sokac sa drave
12:19 15.12.2020.

Njemci su u svim sportovima dobro zastupljeni za zelenim stolovima i nista im nije sveto da malo muckaju u svoju koristDovoljno je da nam uvale sudkinje i z zemalja koje prakticiraju tempo rukomet sa dozvoljenim ostrim faulima.Protiv Norveske su sudile francuskinje koje pored grubosti protivnika nisu nam dali ni jedan sedmerac ali nama sest puta dvije minute kazne.Sudci iz nordijski zemalja nam nimalo ne odgovaraju bolji bi bili iz rumunije,madjarske, spanije ili rusije.Budemo vidjeli .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.