Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Der Spiegel

Njemačku reprezentaciju 
vode homoseksualci

Joachim Low
AFP
13.07.2010.
u 12:06

Novi broj njemačkog magazina Der Spiegel objavio je senzacionalističku temu da njemačku nogometnu reprezentaciju vode homoseksualci.

Priču o "homoseksualnoj uroti" u momčadi Joachima Löwa plasirao je Alexander Osang koristivši se podacima koje je dobio od dr. Michaela Beckera, menadžera Michaela Ballacka.

– Becker mi je dva mjeseca prije SP-a otkrio koji su igrači u reprezentaciji homoseksualne orijentacije – napisao je Osang.

Autor navodi da je nakon Schneiderove oproštajne utakmice, koju je Löwova momčad odigrala lani protiv JAR-a u Leverkusenu, Becker pred novinarima i kolegama menadžerima rekao da mu je jedan bivši reprezentativac najavio da će uskoro momčad Elfa potresti homoseksualni skandal. Ballackov je menadžer za Bild demantirao navode Der Spiegela.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar poljicanin
poljicanin
18:37 13.07.2010.

Zbog svega toga je dobro sto je SP osvojila Spanjolska,valjda je Casillas zato poljubio svoju djevojku sto je htio pokazati da su oni heteroseksualci.Sto se tice Njemacke sve je jasno-uvijek su stvorili neki pritisak od pozadi,mozda se takav nacin igree proglasi \"pederskim\".No ako ostane uspjesan,Nijemcima to nece smetati.

LA
lake99oswego
13:17 13.07.2010.

napisi to po domacem-pederi hehehehehehhehe

OB
-obrisani-
13:10 13.07.2010.

Njemačku reprezentaciju 
vode homoseksualci a Hrvatsku reprezentaciju vode gubitnici..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije