Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Njemački sudac nije donio sreću Hrvatskoj, hoće li Dinamu protiv Villarreala?

Bundesliga - FC Cologne v Borussia Dortmund
Wolfgang Rattay/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.04.2021.
u 10:00

Siebert je počeo suditi u trećoj njemačkoj ligi 2008., svoj debi u Bundesligi imao je četiri godine poslije, a međunarodni sudac postao je 2014.

Za suca prvog četvrtfinalnog susreta nogometne Europske lige između Dinama i Villarreala, koji će se igrati na stadionu u Maksimiru u četvrtak (21 sat), određen je 36-godišnji Nijemac Daniel Siebert.

Siebert je počeo suditi u trećoj njemačkoj ligi 2008., svoj debi u Bundesligi imao je četiri godine poslije, a međunarodni sudac postao je 2014.

Do sada Siebert nije sudio hrvatskim klubovima, no zato jest hrvatskoj reprezentaciji krajem prošle godine protiv Švedske u Ligi nacija. Hrvatska je tu utakmicu u Solni izgubila (1:2), a Nijemac je podijelio tri žuta kartona, dva Hrvatskoj i jedan Švedskoj.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
10:44 07.04.2021.

Treba igrat a ne oslanjat se na suca pa on nije vrhovni sud da je korumpiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije