Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U BUNDESLIGI

Njemački reprezentativac tukao trudnu djevojku i prijeti mu 10 godina zatvora?!

Public training Borussia Dortmund
Bernd Thissen/DPA
07.08.2022.
u 18:04

Veliki skandal dogodio se u Bundesligi, nogometaš Borussije navodno je imao trenutak ludila.

Njemački nogomet trese veliki skandal, član dortmundske Borussije, Nico Schulz, suočen je s teškim optužbama koje će vrlo teško opravdati.

Poznati Bild je objavio kako je njemački reprezentativac optužen za obiteljsko nasilje i to nad trudnom djevojkom koju je bacao na pod i udarao nogoma u trbuh. Radi se o još uvijek nedovoljno istraženom incidentu iz 2020. godine, kaznenu prijavu je prije nekoliko tjedana podnijela njegova sada bivša djevojka.

 

 

29-godišnjeg igrača očekuje sudski postupak s iznimno teškim optužbama. Schulz je preko svojeg odvjetnika u izjavi za Bild negirao optužbe. Međutim, policija je prema pisanjima medija pronašla dokaze i prijeteće poruke.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pendrek57
18:44 07.08.2022.

HaHaHa, ona nakon dvije godine podize optuzbu. Sve je jasno. Bome opasne te zene poznatih i bogatih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije