Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srebrni lovorov list

Njemački predsjednik uručuje Löwu najviše državno odlikovanje

Joachim Loew Christian Wulff
AFP
11.07.2010.
u 23:17

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw uskoro će dobiti najviše državno odlikovanje, Orden za posebne zasluge Savezne Republike Njemačke.

Da će Löw dobiti "srebrni lovorov list" novinarima je u Pretoriji objavio njemački predsjednik Christian Wulff (na slici s Löwom):

– Zaslužio je to jer naša je reprezentacija najbolji njemački ambasador u svijetu. Ponosim se njenim rezultatom, treće mjesto velik je uspjeh.

Ključne riječi

Komentara 2

M2
maestro-25
07:48 12.07.2010.

Mozda malo prevelika nagrada - ipak nisu postali prvaci. Mislim da bi bilo pametnije da su sa takvom nagradom sacekali dok njemci postanu ii europski ili svjetski prvaci... Ovako ce morati dati istu nagradu svakom treneru koji postane barem drugi - inace nije fer...

CH
ChelaviGad
23:04 12.07.2010.

Frajer ždere šmrklje i kao takav je najbolji njemački ambasador !? Odlikovanje ? Svašta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije