Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U UEFI

Njemački nogometni savez javno podržao Čeferina

Aleksander Čeferin
Reuters/Pixsell
21.06.2022.
u 14:41

Izborni kongres Uefe bit će 5. travnja 2023. u Lisabonu, a članice Uefe imaju vremena do 5. siječnja predlagati kandidate.

Njemački nogometni savez (DFB) će na izbornom kongresu Uefe podržati sadašnjeg predsjednika Slovenca Aleksandra Čeferina, objavio je DFB na svom internetskom portalu.

Izborni kongres Uefe bit će 5. travnja 2023. u Lisabonu, a članice Uefe imaju vremena do 5. siječnja predlagati kandidate. 

 "Aleksander Čeferin se je iskazao u ulozi predsjednika i sigurno je vodio europski nogomet kroz zahtjevne krize kao što je pandemija covida-19", izjavio je predsjednik Njemačkog saveza Bernd Neuendorf. Također, pozdravio je pristup osnivanju europske Superlige, kojem se Čeferin oštro usprotivio. 

 "DFB ima potpuno povjerenje u njegov rad i u njega kao osobu", dodao je Neuendorf. 

 Čeferin je na čelu Uefe od 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije