Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplati se pobjeđivati
Povratak na članak

Njemačke nogometaše za plasman na EP savez nagradio sa 4 mil. eura

Njemački nogometni savez isplatit će reprezentativcima za plasman na EP u Poljskoj i Ukrajini iduće godine ukupno četiri milijuna eura

Komentari 5

BA
balance
21:47 04.09.2011.

Najboljima najvise love!!! Sila su u svakom segmentu igre.

VL
DR
dragogera
01:03 05.09.2011.

geniji,sa 3. klasom igraca ,igraju prvoklasni nogomet

VL
GA
gafe
08:54 05.09.2011.

dragogera evo potpisa

VL
KA
karambita
10:19 05.09.2011.

S cim su ovi loptasi zasluzili da zaradjuju toliku lovu, nije mi jasno....ovo je zaista iritirajuce za obican narod. Koliko ima ljudi koji su skolovani, kvalitetni u svom poslu, a krpaju kraj sa krajem, a ovi polupismenjakovici toliku lovu zaradjuju...emte pravdo....ma koja qurceva pravda....samo se kic i komercijala placaju...tko ebe znanje

VL
ZA
zakora
09:55 06.09.2011.

Para na paru-uš na uš. zato će svi bilić boysi dobiti po troje ćevape od novinara jer su ih ovi uspjeli nabaviti po povoljnoj cijeni negdje na zapadu. Prije su novinari imali jugu i ona im je davala mogućnosti daa prismrde europi, zato je i vole. sada su se zakvačili za dinamo i ono ih vodi u daleki svijet ćevapa, ražnjića i mlinaca. zato je senzacionalno da će njemački igrači imati si sa čime platiti gablec u poljskoj kad pođe prvenstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.