Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVOTE

Njemačka Italiji uzela mjesto u Ligi prvaka

'Bayern Munich\'s striker Mario Gomez (2D-L) celebrates with his team mates after scoring against Inter during their the Champions League football match on February 23, 2011 at San Siro Stadium in Mil
'GIUSEPPE CACACE'
26.02.2011.
u 16:40

Od sezone 2012./13. Njemačka će imati četiri predstavnika u nogometnoj Ligi prvaka, a Italija tri.

Komentara 2

CP
copy paste
16:55 26.02.2011.

ajde de da smalo skrešu te precijenjene talijane.ionako im prvenstvo ništa nevalja.samo treba pogledat vrh tablice i provjerit se koja im je najjača momčad pa je sve jasno.ta njihova najača nemože igrat sa engleskom četvrtom ili petom ekipom a kamoli sa onima koji su stvarno top ekipe.da ne govorim o španjolcima.

DE
derin
16:49 27.02.2011.

Talijane će za koju godinu prijeći i Francuzi, jer u Italiji igraju igrači iz 90-ih i previše južnoamerikanaca upitne kvalitete, a totalno su zapostavili igrače s ovih područja, i sad su ih izgubili za dugo vremena, izuzev Intera koji je je bio svijetli primjer, ali odlaskom Mourinha i dovođenjem slabih trenera i oni će se brzo utopiti u sivilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije