Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi do 17 godina

Nizozemska svladala Njemačku i postala europski prvak

nizozemska
NPH/Pixsell
15.05.2011.
u 17:43

Nizozemska nogometna reprezentacija (igrači do 17 godina) u Srbiji se okitila naslovom europskog prvaka.

U finalnoj utakmici Nizozemska je sa 5:2 pobijedila Njemačku. Nizozemska se dva puta morala vraćati iz zaostatka te je na kraju slavila uz dva pogotka napadača Tonyja Trinidadea de Vilhene.

Nijemci su poveli pogotkom Sameda Yesila već u osmoj minuti utakmice. Na 1:1 izjednačio je Vilhena u 23., a Nijemcima je prednost opet donio Ayadin (32. minuta). U strijelce su se još upisali Depay (46.), Kongolo (52.) i Ebecilio u 77. minuti.

Nizozemskoj je ovo prvi naslov prvaka Europe u ovoj dobnoj kategoriji. Prvih šest reprezentacija s ovog Europskog prvenstva sudjelovat će na Svjetskom prvenstvu do 17 godina koje će se održati ovoga ljeta u Meksiku.

Komentara 1

JO
jozinho
18:02 15.05.2011.

niti su to njemci ni nizozemci.....sve neki turci,arapi i afrikanci :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije