Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U NOGOMETU

Nizozemke započele obranu naslova s remijem

Netherlands Women v Sweden Women - UEFA Women's European Championship 2022 - Group C - Bramall Lane
Foto: Jonathan Moscrop
1/3
10.07.2022.
u 08:15

Danas su na rasporedu susreti u skupini D, i to Belgija - Island (18 sati) i Francuska - Italija (21 sat).

Nizozemska ženska nogometna reprezentacija započela je obranu naslova na Europskom prvenstvu u Engleskoj remijem 1-1 protiv olimpijskih doprvakinja Šveđanki.

Šveđanke su u Sheffieldu pred 21.342 gledatelja prikazale bolju igru ​​u prvom poluvremenu i poveli preko Jonne Anderssona, dok je Jill Roord poravnala u 52. minuti.

July 9, 2022, Sheffield, United Kingdom: Sheffield, England, 9th July 2022. Vivianne Miedema of Netherlands focuses on the ball under pressure from Nathalie Bjorn of Sweden during the UEFA Women's European Championship 2022 match at Bramall Lane, Sheffield. Photo via Newscom Photo: Jonathan Moscrop/NEWSCOM
Foto: Jonathan Moscrop

U skupini C sinić su snage odmjerili Portugal i Švicarska u Leighu pred 5900 gledatelja. Švicarske s vodile s 2-0 golovima Coumba Sowe (2) i Rahel Kiwic (5), ali su Diana Gomes (58) i Jessica Silva (65) donijele Portugalu bod.

Danas su na rasporedu susreti u skupini D, i to Belgija - Island (18 sati) i Francuska - Italija (21 sat).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije