Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKI TRANSFERI

Nizozemac Bas Dost seli iz Eintrachta u Club Brugge

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Swen Pförtner/DPA/PIXSELL
25.12.2020.
u 14:54

Nakon što prođe obvezni liječnički pregled, 31-godišnji Dost će s belgijskim klubom potpisati ugovor do završetka sljedeće sezone

Nizozemski napadač Bas Dost, dosadašnji igrač Eintrachta iz Frankfurta, nastavit će karijeru u belgijskom Club Bruggeu, potvrdila su oba kluba u objavama na svojim službenim internetskim portalima.

Nakon što prođe obvezni liječnički pregled, 31-godišnji Dost će s belgijskim klubom potpisati ugovor do završetka sljedeće sezone.

Nizozemac je u Eintracht došao u ljeto 2019. iz lisabonskoga Sportinga i imao je ugovor do kraja lipnja 2022. Ove je sezone u 12 nastupa postigao četiri pogotka za momčad iz Frankfurta koja je jesenski dio završila na devetom mjestu sa 17 bodova.

Eintracht je objavio da je jedan od razloga za ugađanje Dostovoj želji za odlaskom "unosan paket", bez iznošenja financijskih detalja.

Club Brugge je vodeća momčad belgijskog prvenstva, a u veljači i ožujku ga čekaju dvoboji šesnaestine finala Europske lige protiv kijevskog Dinama.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije