Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Nižetić: S Ljubom Milićevićem blizu smo dogovora o raskidu

\'28.04.2011., Split - Predstavljanje novog predsjednika Hajduka. Hrvoje Males sa svoijm suradnicima Pavlom Cikareli za marketing i Milom Nizetic za struku Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
22.12.2011.
u 21:01

– Dovest ćemo igrače u svim linijama, Hajduk će biti jeftiniji, ne i slabiji – kažu u Poljudu.

Milo Nižetić više nije član uprave Hajduka, već obnaša funkciju vršitelja dužnosti sportskog direktora. Ionako je u upravi bio zadužen za struku, tako da za njega nema promjena

– Za mene se ništa nije promijenilo, i dalje radim po cijeli dan, privilegij je biti u Hajduku – smatra Nižetić.

Zajedno s jedinim članom uprave Hrvojem Malešom, Nižetić slaže igračku križaljku. Hajduk ima tri kategorije igrača, nositelji, igrači za posudbu i igrači u izlogu.

Nije Nižetić želio o imenima, tek je spomenuo Ljubu Milićevića. S time da će ove zime u Hajduku biti velik promet. Mnogo je igrača na odlasku.

– Milićeviću je ponuđen raskid ugovora, blizu smo kompromisa – kaže Nižetić.

>> Tko je na odlasku i kakav je status trenera Balakova pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Ključne riječi

Komentara 14

ED
europski dinamo
21:39 22.12.2011.

Zašto prodajete igrača koji je zabio jedini gol za Hajduk u eurokupu i to g*****m.

Avatar mohito
mohito
21:50 22.12.2011.

males je gadno zah**l vlastiti klub - ne sam da je dovukal ***** od igraca a potjeral talente, nego sad vise hajduk nebu mogal ni kupovat bodove...najkorumpiranijem klubu u ligi predstoje teski dani....

XY
xyxyxy
21:29 22.12.2011.

Igraču u kojeg su se kleli da ima vrhunske igračke kvalitete, a i kvalitete vođe sada na sve načine pokušavaju raskinuti ugovor...Super procjena. Možete vi potjerati sve igrače, ali vam to ne znači ništa ako ćete opet na osnovu ničega dovoditi nove koji će biti tri puta gori od ovih koje ste potjerali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije