Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduk

Nižetić nagovarao pogrešnog Radoševića da potpiše!

\'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Smrknuti Hrvoje Males na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.01.2012.
u 20:24

– Tjerali su me u Izrael i da oprostim dugovanja. Da nije bilo roditelja i ušteđevine iz Liverpoola, ne bih imao što jesti! – bijesan je Nikola Sarić.

Da nije tragično, bilo bi smiješno. Hajdukov v.d. sportskog direktora Milo Nižetić pokušao je prije puta u Tursku nagovoriti mladog Josipa Radoševića da potpiše ugovor. Pa ga je nazvao.

– Ajde, bilo bi ti pametno da potpišeš, vidi s ocem, možemo se dogovoriti – počeo je Milo.

– Ma, o čemu govorite, ja sam odavno raskrstio s vama – odgovorio je Radošević.

– O čemu govoriš, još možeš potpisati ugovor i otputovati u Tursku – uvjeravao je Radoševića Nižetić.

– Ma, koja Turska, ja sam u Solinu – uzvratio je Radošević.

Tek u tom trenutku Nižetić je shvatio da priča s pogrešnim Radoševićem. Nazvao je Božu, vratara s kojim su bijeli raskinuli ugovor još ljetos, ali mu je broj ostao memoriran u mobitelu. Pa je o svojoj pogrešci još ispričao u svlačionici. Vjerojatno će Nižetić sad objašnjavati da nije pogrešno nazvao, već želi biti u kontaktu sa svim bivšim igračima Hajduka. A junior Josip nije ni otputovao u Tursku, još uvijek se pregovara. Svakome se može dogoditi, pa tako i Nižetiću, nije mu za zamjeriti. Ali, i ta sličica zorno oslikava stanje u Hajduku.

Igrači se prije puta na pripreme bune zbog čega im je oduzet novac za darovane dresove, ne zna se koliko je kome što uplaćeno, novac za plaće posudio je član Nadzornog odbora Jako Andabak. Iz Danske je Nikola Sarić poručio da mu nisu ni rekli da je višak i da može ići, slično je bilo i s Lušticom, koji je došao iz Australije spreman za pripreme. I dobio ih je, ali na Marjanu s desetak onih na koje Hajduk ne računa. I koje ne plaća...

A poput sjena prošlosti stiže i vijest o odgodi ročišta na sudu u sporu Blaža Sliškovića i Hajduka. Čelnici kluba iz Sliškovićeva vremena Branko Grgić i Igor Štimac nisu se pojavili na sudu. Grgić se ispričao, nije mogao doći zbog operacije zuba, a Štimac nije ni primio poziv. Na pripremama u Antalyji bijelima se priključio Mato Neretljak. Doletio je iz J. Koreje, zadužio svoj dres s brojem 23 i krenuo s treninzima. Nije mu smetalo što je bio na putu dvadesetak sati, od toga petnaest proveo u zraku. Neretljak je uvijek bio profesionalac.

Komentara 15

EP
epimen
22:33 26.01.2012.

dno dna. ja plačem. nakon stručnih ekspertiza nekakvoga kirurga ili koga li već, ovo je logičan slijed. slijedi vijest da su umjesto u turskoj, rezervirali hotel u marbelli. ali balakov u tome ne vidi problem, jer su i tamo dobri tereni, a i klima je slična.

SE
serđo
22:40 26.01.2012.

evo konačno realnog ajdukovca, ovaj epidemolog :-)

SE
serđo
21:52 26.01.2012.

Boli me trbuh već 15 minuta od smijeha :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije