Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor Daily Football Newsa
Povratak na članak

Nives Celzijus najseksepilnija WAGsica dana

Nives Celzijus gdje god se pojavi privlači pozornost. O njoj su se raspisali i strani mediji, i to kao o najseksepilnijoj ženi nogometaša

Komentari 2

DU
Deleted user
11:00 24.11.2011.

WAGsica ------------------- a sto je to wagsica. e jadni mali zatucani narode. a u isto vrijeme izmisljaju \"hrvatske\" rijeci da bi bi drugaciji od \"srppskog\"

VL
MA
matija39
16:37 24.11.2011.

slazem se stobom WOLDWIZARDS , koje sivilo se nadvilo nad nasu malu zemlju , kaze jedna francuski knjizevnik \"utrkuju se da se sto vise ne razumiju \" inace kad vidim ovu sliku - pobraca mi se , koja krava , neukusna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.