Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE NA VITORIJU

Nitko ne zna početni sastav Hajduka, ovo su dvije velike dileme

U 3. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige susreli se Varaždin i Hajduk
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
04.08.2022.
u 09:07

Marco Fossati i Nikola Kalinić još nisu spremni za nastup, a svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Valdasu Dambrauskasu.

Hajduk danas kreće u novu europsku sezonu. Od 21 sat na Poljudu čega ga susret protiv Vitorije Guimaraes u trećem pretkolu Konferencijske lige.

U sastavu Hajduka postoje dvije dileme uoči ovoga susreta. Hoće li od prve minute u obrani igrati Elez ili Chidozie Awaziem, nigerijski branič koji je ovaj tjedan stigao iz portugalske Boaviste. Druga je dvojba tko će biti na krilu - Mlakar ili Sahiti.

Foto: Hrvatske Šume
Marco Fossati i Nikola Kalinić još nisu spremni za nastup, a svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Valdasu Dambrauskasu.

- Voljeli bismo s vodstvom otići u Portugal, ali svjesni smo da igramo protiv kvalitetne momčadi koja je dobra u posjedu lopte. Znamo da neće biti lako, ali mi želimo biti glavni na terenu - rekao je u najavi trener Hajduka.

Očekivani sastavi:

Hajduk: Kalinić, Mikanović, Elez, Simić, Melnjak, Grgić, Vuković, Mlakar, Krovinović, Biuk, Livaja

Vitoria: Varel, Maga, Amaro, Mumin, Ogawa, Semedo, T. Silva, D. Silva, Lameiras, A. Silva, J. Silva

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije