Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči derbija

Ni Amerikanci nisu imuni: Pogledajte okršaj huligana u New Yorku

huligani
Foto: Youtube Screenshot
10.08.2015.
u 10:25

Letjele su šake i razni predmeti, a policija je ubrzo zaustavila tučnjavu

Amerikanci se sve više trude da njihov nogomet poprimi što više onog najboljeg iz Europe, no čini se kako su "preko bare" stigli i neki loši utjecaji. Na Starom kontinentu mnogi se bore s problemom huliganizma, a na to očito nisu "imuni" ni Amerikanci.

Tako se uoči newyorškog derbija između Red Bullsa i Cityja u New Jerseyju dogodio sukob huliganskih skupina. Letjele su šake i razni predmeti, a policija je ubrzo zaustavila tučnjavu.

Što se tiče utakmice, slavio je Red Bull sa 2:0 pa ima 12 bodova više od gradskog rivala. Cityju nisu pomogli niti veterani u sastavu - Frank Lampard (37) i Andrea Pirlo (36).

>>Pirlo će u New York Cityju zarađivati više nego u Juventusu

 

Komentara 3

NO
nojemalo
16:58 10.08.2015.

ma to su bbb i torcida naletili jedni na druge dok su nagodišnjem u americi

Avatar nekakav
nekakav
11:22 10.08.2015.

naglasak u tekstu je na brzo smirivanje situacije od strane policije. naša policija bi čekala pol dana, i onda umjereno krenula prijetiti. amerikanac zna da se sa huliganima ne čeka. nego, fali nešto u tekstu. kako su se proveli uhvaćenićeni huligani, kakve ih kazne čekaju. tu je razlika između hrvatske i amerike, kad se radi o remećenju javnog reda i mira. pogledajte američke sportove, sve show do showa. nerede rade samo nasljednici srba i hrvata, koji su svoje komplekse odnijeli sa sobom iz knjaževca, odnosno sinja. mislim, bilo koji grad, selo, mjesto, ovo sam samo prilijepio. možda se netko uhvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije