Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA IGRAČA

Hajdukovac hvatao za vrat igrača Lokomotive, pogledajte makljažu usred utakmice

Zagreb: Tučnjava na igrača na utakmici Lokomotiva - Hajduk, Mikanović je gurnuo Stojkovića
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
30.10.2022.
u 15:54

Nakon duela Lokomotivinog Luke Stojkovića i Hajdukovog Dina Mikanovića, potonji je Stojkovića uhvatio za vrat, a poslije toga su svi pritrčali u gužvu

Uoči utakmice Lokomotive i Hajduka u sklopu Supersport HNL-a Hrvatskom je odjeknula vijest da su se Torcida i Bad Blue Boysi potukli u centru Zagreba. 

Međutim, nisu samo kod navijača ovog vikenda letjele šake. I igrači Hajduka i Lokomotive su se upustili u izmjenjivanje udaraca. 

30.10.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ružno je izgledalo na kraju prvog poluvremena. Nakon duela Lokomotivinog Luke Stojkovića i Hajdukovog Dina Mikanovića, potonji je Stojkovića uhvatio za vrat, a poslije toga su svi pritrčali u gužvu, nekoliko igrača je gurnuto na pod, poletjelo je i nekoliko šaka, ali na sreću po sve aktere nijedna šaka nije pogodila svoju metu. 

30.10.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Epilog priče bio je da je sudac Zdenko Lovrić dao žute kartone Stojkoviću i Milićeviću kod Lokomotive te Mikanoviću i Grgiću kod Hajduka, a mnogi već sad ističu da su neke kazne mogle biti i stože.

Video možete pogledati ovdje.

Pogledajte navijanje Torcide u Kranjčevićevoj >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Komentara 23

DU
Deleted user
16:01 30.10.2022.

Igrač Hajduka morao je za ovakvo ponašanje dobiti izravni crveni. Ako sudac i pomoćnik nisu vidjeli zato postoji VAR.

MA
Marinmali
16:01 30.10.2022.

I nema crvenih kartona hajdukovim igracima🤣🤣🤣

ST
stefj
16:41 30.10.2022.

Ma znaju igrači Hajduka da ih suci štite, tak da im je sve dozvoljeno. Primi igrača za vrat i obojica dobiju žuti... Naravno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije