Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDAN INTERA
Povratak na članak

Nisu nam dali igrati Kup kupova pa smo izgubili milijun maraka

Klub je od osnutka često mijenjao ime. Najprije se zvao Sava, pa zatim Jelačić, Zaprešić, a 1953. godine u blizini Zaprešića s proizvodnjom kreće tvornica Jugokeramika, koja ubrzo preuzima ulogu glavnog sponzora kluba pa klub po njoj preuzima ime Jugokeramika

Komentari 1

DR
Draganche70
15:40 09.08.2022.

NK Šparta iz Belog Manastira bila je rak rana za bivšu Jugokeramiku. Kad su ušli u Drugu ligu Zapad sponzor Belje i Općina B.M.tražili su promjene u upravi kluba. Uprava nije pristala, sponzori zatvorili pipu i počelo je propadanje Šparte. Evo je na dnu dna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.