Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub potvrdio

Ništa od Slavena Bilića: Evo tko je Kovačev nasljednik!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
16.05.2018.
u 18:37

Bivši hrvatski izbornik Kovač sljedeće sezone će voditi minhenski Bayern

Austrijanac Adi Huetter naslijedit će Niku Kovača na trenerskoj klupi Eintrachta iz Frankfurta, objavio je njemački klub.

Huetter (48) je ove sezone osvojio s Young Boysima iz Berna naslov švicarskog prvaka, prvi za taj klub nakon 1986. godine. Bivši trener RB Salzburga  potpisao je ugovor do 2021. godine.

Niko Kovač
1/5

Bivši hrvatski izbornik Kovač sljedeće sezone će voditi minhenski Bayern, a upravo protiv Bavaraca u subotu u finalu Njemačkog kupa Kovač će imati zadnju utamicu na klupi Eintrachta.

Komentara 3

ST
Stipan
19:18 16.05.2018.

Malo prije je VL pisao da je Bilić potpisao za Frankfurt . Jučer da je neki savjetnik .

Avatar Django
Django
18:57 16.05.2018.

Kako nisu pozvali Vahu? Kažem ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije