Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJA

Ništa od Nike Kovača: Salzburg uzeo Schmidta za trenera

'18.09.2009, Wals Siezenheim, Salzburg, AUT, Stiegl Cup, Red Bull Juniors vs PAX Gratkorn, im Bild Niko Kovac, Red Bull Juniors,, Foto:  D. Scharinger  / nordphoto ( nph )'
'nordphoto'
24.06.2012.
u 19:45

Salzburžani su upravu pojačali i s Gerardom Houllierom i Ralfom Ragnickom

Iako je bilo riječi kako će prvu momčad Red Bull Salzburga preuzeti Niko Kovač, u austrijskom su klubu našli drugu zamjenu Ricardu Monizu.

Novi trener je Nijemac Roger Schmidt koji je ranije trenirao niželigaše Delbrucker, Preussen Munster i Paderborna s kojim je Bundesligu 2 prošle sezone zabršio na petom mjestu.

U upravu su Salzburžani doveli Gerarda Houlliera, nekadašnjeg trenera PSG-a, Liverpoola, Lyona..., a koji će obnašati dužnost globalnog sportskog direktora. Ralf Ragnick, nekadašnji trener Stuttgarta, Schalkea i Hannovera bit će sportski direktor momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije