Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE NOVU OPCIJU
Povratak na članak

Ništa od Krame u Bayernu: Odustali zbog jednog razloga

'OBIČNA ZAMJENA' Bavarskom velikanu ga je preporučila ni više ni manje nego legenda njemačkog nogometa Lotar Matthäus, ali 40 milijuna eura je previše čak i za Bayern..

Komentari 5

RE
RedTree
14:13 01.10.2020.

Za Kramarića je najbolje u Hoffenheimu, samo je šteta što klub nije ambiciozniji i što super bogati gazda Hopp ne dovede bar dva, tri kapitalca s kojima bi bio u top 4 bundeslige i u Europi bio neki faktor.

VL
MA
maziko
13:35 01.10.2020.

Ništa od Krame u Bayernu,Bavarci odustali, tako počinje tekst,bez ?, a na kraju preostaje vidjet da li će doći do transfera. Pa jesu li odustali ili nisu. Koji ste vi amateri od novinara. pod hitno profesiju mijenjat.

VL
DM
drazen.muhvic
16:37 01.10.2020.

Braco neće odriješiti kesu, jer on o tome niti ne odlučuje!!! Sane ima lakšu ozljedu i za dva-tri tjedna se vraća u puni pogon, tako da uopće ne postoji potreba za dovođenjem nekakve zamjene...

VL
MA
Mama
13:45 01.10.2020.

mislim da Krama netreba nikome biti zamjena

VL
ST
stormrider
13:06 01.10.2020.

Bolje za njega da ne ide u Muppet show!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.