Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Mamić

'Ništa nije gotovo, a da mi imamo ovakvu atmosferu, stalno bismo igrali LP'

Zoran Mamić
Sanjin Strukic/Pixsell
21.08.2014.
u 22:19

- Možda je izgledalo s tribina kao da smo se povukli, ali naš zahtjev na poluvremenu je bio dobiti utakmicu. Bilo je puno prostora između linija, to nismo iskoristili u prvom dijelu

Dinamo je protutnjao Rumunjskom i pobijedio Petrolul sa 3:1. Zoran Mamić i u najavi utakmice rekao je da je njegova momčad kvalitetnija, a poslije susreta zračio je srećom i zadovoljstvom.

- Imali smo odličnih pola sata, dominirali i žao mi je što u prvom dijelu nismo iskoristili odlične izlaske i zabili još koji pogodak, a onda smo ga još na kraju i primili. U nastavku su oni bili vrlo dobri, čak i bolji, mi smo čekali i zabili drugi, a potom i izuzetno važni treći pogodak, rekao je Mamić pa povukao kočnicu.

- Ništa to ne znači jer je ostalo još drugo poluvrijeme za tjedan dana. Čeka nas jako teška utakmica u Zagrebu jer Petrolul je jako, jako dobra momčad. Ako u Zagrebu ne budemo bolji nego danas imat ćemo puno problema.

Još se jednom vratio na utakmicu.

- Možda je izgledalo s tribina kao da smo se povukli, ali naš zahtjev na poluvremenu je bio dobiti utakmicu. Bilo je puno prostora između linija, to nismo iskoristili u prvom dijelu, ali jesmo u nastavku. Soudanija  nisam izvadio jer smo se zatvarali nego jer nisam bio zadovoljan njegovom reakcijom kod primljenog pogotka.

Pohvalio je i atmosferu.

- Zaista su navijači odlični, atmosfera sjajna i svaka im čast. Na Maksimiru? Mi posljednjih godina, nažalost, imamo problema s tim. Da mi imamo ovakvu atmosferu Dinamo bi svake godine igrao Ligu prvaka i to ne kao prolaznik.

>>Čop i Machado utišali Rumunje, Dinamo na korak do Europske lige

Ključne riječi

Komentara 45

DF
dario.franjic11
23:05 21.08.2014.

Bravo Dinamo svaka cast liga prvaka je za vas ipak prejaka samo naprijed malo po malo doci ce sve na svoje.

MI
mirsaanjac
23:11 21.08.2014.

Samo naprijed plavi....a oni iz crvene mocvare neka pate

DU
Deleted user
23:26 21.08.2014.

neka pati kome smeta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije