Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badelj

"Nismo pripremili nikakvo slavlje za ulazak u proljeće"

Milan Badelj
Marko Prpić
15.12.2009.
u 14:00

Nisam nadležan da bih komentirao odluke Izvršnog odbora kluba - odgovorio je Milan Badelj na upit o razlazu s Papadopoulosom, Cufreom i Glavinom.

Koljeno lijeve noge je u redu, Milan Badelj u punom je pogonu i spreman je još jednom, kao i u Temišvaru, voditi plave do pobjede nad Timisoarom.

- Taj hematom na pateli više nije problem, normalno treniram - kaže Badelj.

Trenira koliko je to normalno zbog snijega.

- Moramo se prilagoditi kako god bude, iako nama zbog načina igre treba što bolji teren, kao što se moramo prilagoditi i na to da ćemo igrati bez naših navijača. Žalosno je što ih neće biti, to se ne može ne primijetiti. Moramo napraviti posao bez njih pa da onda budu s nama na proljeće.

Za to treba i neuspjeh Anderlechta u Amsterdamu.

- Previše se potencira taj Amsterdam, mi moramo napraviti svoje. Ajax je kvalitetniji, trebao bi dobiti, ali i mi trebamo dobiti Rumunje. Ne trebamo se zamarati utakmicom na koju ionako ne možemo utjecati, koja nije u našoj moći.

Kakve Rumunje očekujete s obzirom da im bodovi baš i ne igraju veliku ulogu?

- Davno je bila ta utakmica, a sad ništa neće biti isto. Tamo smo odigrali svoju najbolju utakmicu sezone, a možda oni nisu pokazali svoju pravu vrijednost. Uostalom, predvidio sam da će nam biti lakše i u Temišvaru i u Bruxellesu nego kod kuće. To što oni ne mogu proći ništa ne mora značiti. I oni se bore za koeficijent za koji se mi tradicionalno u prosincu borimo. Dobro može biti budu li preopušteni, ali i loše zato što možda mogu bolje igrati bez opterećenja, jer je pritisak na nama - ocijenio je Badelj.

- Jeste li pripremili slavlje u slučaju prolaska u proljeće?

- Nismo, rano je za to.

Kako komentirate odluku Izvršnog odbora kluba da se raskinu ugovori s Papadopoulosom, Cufreom i Glavinom?

- Nisam nadležan da komentiram odluke kluba - odgovorio je Milan Badelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije