Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS MADRID

Nishikori predao Đokoviću, poraz Dodiga u paru

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.05.2017.
u 15:22

- Nažalost, ne osjećam se dovoljno spreman te ne želim riskirati. Nekoliko ću dana mirovati i nadam se da ću nastupiti u Rimu - izjavio je Nishikori.

Drugi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković prošao je u polufinale ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu bez ijednog odigranog udarca u četvrtfinalu, jer je njegov suparnik Japanac Kei Nishikori u petak bio prisiljen predati meč zbog ozljede zgloba zapešća.

Ista je ozljeda Japanca spriječila u nastupu na turniru u Barceloni, a Nishikori je izrazio nadu u nastup na turniru Masters 1000 serije u Rimu, koji je na rasporedu sljedećeg tjedna.

- Nažalost, ne osjećam se dovoljno spreman te ne želim riskirati. Nekoliko ću dana mirovati i nadam se da ću nastupiti u Rimu - izjavio je Nishikori.

Đoković u polufinalu čeka boljeg iz dvoboja četvorostrukog pobjednika turnira Rafaela Nadala i Belgijca Davida Goffina. U preostala dva četvrtfinala za mjesto u polufinalu borit će se Nijemac Alexander Zverev i Urugvajac Pablo Cuevas, a u posljednjem meču današnjeg programa (ne prije 21.30 sati) naš Borna Ćorić će preko Austrijanca Dominica Thiema pokušati doći do svog prvog polufinala na turnirima Masters 1000 serije.

Hrvatski tenis neće imati predstavnika u polufinalu turnira parova, jer su Ivana Dodiga i Španjolca Marcela Granollersa u četvrtfinalu svladali Poljak Lukasz Kubot i Brazilac Marcelo Melo sa 6:1, 6:4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije