Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stojko Vranković:
Povratak na članak

Nisam sretan predsjednik ako su ti četiri igrača otkazala

Moj osobni stav, ne i Saveza, jest da onoga tko ne želi ovog ljeta ne treba zvati ni sljedećeg, no o tome ipak neka odlučuju oni koji se reprezentaciji stalno odazivaju.

Komentari 5

DU
Deleted user
19:15 29.07.2017.

treba ih svaki dan prozivat u člancima da ih bude sram već na aerodromu

VL
MI
misho32
23:30 29.07.2017.

zašto sada Uskok ne pokrene optužnicu protiv srpskog menađera jer je opljačkao hrvatske klubove a sada ne dozvoljava svojim pulenima da igraju za hrvatsku nacionalnu reprezentaciju

VL
Avatar links
links
06:45 30.07.2017.

Uvijek su igraci iz bosne, npr Bogdanovic.. imali posteniji odnos prema repki a bogami i mnogi hrvatski srbi npr Saric, Petrovic, Popovic... zasto je tako, nije mi jasno... treba uvesti sankcije

VL
DU
Deleted user
19:43 29.07.2017.

u lokalu di je safet bakalovic napravil dug za advent ...onaj kaj bi se htel rene zvati

VL
SS
sokac sa drave
23:01 29.07.2017.

Vidi ti njih sva cetiri su zagorci i nece igrati za repku.Oni izgleda nevole lijepu njihovu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.