Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO MANDŽUKIĆ:

Nisam sramežljiv, na terenu sam pravi gladijator!

Mario mandžukić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.07.2014.
u 15:31

- Kada sam se, zbog rata, odselio u Njemačku, tamo su mi najviše nedostajali slatkiši – kazao je Mario

U madridskom AS-u na osam stranica predstavljen je novi napadač Atletica, naš Mario Mandžukić. Nahvalili su ga Španjolci kako je sjajno tjelesno pripremljen,  da je brz i vrlo snažan te da je u Dinamu zamijenio Eduarda, u Bayernu Gomeza, a sada bi trebao Diega Costu, Pričao im je o svom djetinjstvu.

– Spavao sam na tlu na madracu, a dane provodio s majkom u skloništu. A kada sam se, zbog rata, odselio u Njemačku, tamo su mi najviše nedostajali slatkiši – kazao je Mario.

Te na tvrdnju kako je povučen tip, samo odmahnuo:

– Nisam sramežljiv, samo sam tih. Na terenu dajem sve, pravi sam gladijator!

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ja sam Mandžukić, a ne Costa. O Pepu ne želim...

Komentara 1

ME
melinda
20:44 31.07.2014.

nesto nisi previse dao u brazilu samo kada se igra za lovu tu nisi sramezljiv a kada igras za svoju domovinu previse si sramezljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije