Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL HUNTER
Povratak na članak

'Nisam pobjegao od Filipa Hrgovića! Njegov problem je što mu drugi kroje karijeru'

- Uopće nisam pobjegao od njega! On je na kraju završio u meču s nekime tko nije uopće rangiran... Radi se o tome da Hrgović ne obavlja sam svoj posao i upravo je stoga stalno prisiljen na čekanje.

Komentari 6

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:15 05.10.2021.

Hunter se boji Hrgovica jer zna da bi izgubio.

VL
GU
General_U
20:31 05.10.2021.

Hunter znada bi dobio po tamburi pa laje iz daleka imao je priliku i podvio rep...

VL
PP
plavac plavi
22:18 05.10.2021.

Ajde krelac ne blebeći!! Tko tebi kroji karijeru, tiii??

VL
KL
Klavocin
07:47 06.10.2021.

Ovaj je sve dobro kazao, ovdje se samo priča da će hrga nekog zgazit, ali sa kim se on borio da mi znamo njegovu poziciju u boksu. Hunter među prvih 10 i ima pravo njegov tim tražit borca koji će platit izlazak u ring, ali tim od hrge njemu nalazi borce od 5 banki, zatvorenik isl. Boks je takav sport onaj koji ide na izazivač manje dobije u slučaju pobijede. Zato hrga mjenjaj tim, jer ćeš sa ovom lovom koju zarađuje moć samo izvlači buraza iz zatvora, kad zaglavi opet sa drogom

VL
ZO
zoranos
16:48 05.10.2021.

Kao prvo Sauerlanda je vrijeme pregazilo, a junior nije niti blizu kao tata! Sauerland je bio netko i nešto u vrijeme Mavrovića. Kao drugo sve je već rečeno - ako želiš dobrog protivnika plati dobro! Hunter je u top 10 na ljestvicama ukupno, a Hrgović polako ispada i iz top 20 - Hrgović mora platiti Hunteru. Zašto bi se ovaj borio za male pare kad je već došao tu gdje je??? Za male pare se borio dok je bio nitko i ništa, dan ima ime i ranking - plati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.