Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Tomasov zabio sjajan gol

'Nisam ni gledao vratara, znao sam da će ući!'

Marin Tomasov
Vanja Zubčić
07.08.2010.
u 08:15

Svi oko njega "padali su u nesvijest". A on je djelovao kao da se sve to događa nekome drugome.

Marin Tomasov apsolutni je junak Hajdukova senzacionalnog ulaska u doigravanje za Europsku ligu.

– Učinili smo veliku stvar, dugo smo čekali ovaj trenutak i napokon se i nama otvorilo – rekao je Tomasov.

To kako je mladi Zadranin igrao u prvom poluvremenu rijetko se viđa. Trčao je kao navijen, asistirao Vukušiću za prvi pogodak, a onda u 38. minuti postigao eurogol! Da takav gol zabije Messi, danima bi se vrtio na svim svjetskim postajama. Ali ni "Messi iz Splita" nije loš.

Nije lopta bila izgubljena

– Vrtio sam se s tom loptom, pokušao proći desno, pa kad sam vidio da ne ide krenuo sam lijevo. Nije lopta za mene bila izgubljena, kako se činilo, već sam tražio najbolju situaciju za udarac – jednostavno objašnjava Tomasov.

Odapeo je kao iz topa. Toliko je puta pokušavao otkako nosi dres Hajduka, ali rijetko koja je lopta ulazila.

– Pa morate šutirati želite li zabiti gol. Nisam ni pogledao vratara, po udarcu sam osjetio da je to onaj pravi – kazuje Tomasov.

Zabio je gol nade u Bukureštu, pa sad ovaj u Poljudu.

– Uvijek sam vjerovao u sebe, najvažnije mi je da igram. Sretan sam, kako ne bih bio. Svi smo sretni, izbacili smo snažnog suparnika. Vjerujte, Dinamo je odlična momčad, a mi smo ga u prvom poluvremenu razbili – kaže Tomasov.

Nakon utakmice kazao je da se ne može loše igrati u onakvom ozračju.

– Da, naježio sam se i rekao - melji. Tako sam se i osjećao. Publika nas je nosila do krajnjih granica, trčao sam kao navijen. Kad vas tribine nose, onda jednostavno ne možete stati – kaže Tomasov, koji pobjedu nad bukureštanskom momčadi na kraju ipak gleda kao nešto uobičajeno.

Prvenstvo je najvažnije

Nije pao u euforiju, nije se razbacivao izjavama tipa "gol poklanjam ovom ili onom". Tomasov pokušava spustiti loptu na zemlju.

– Moramo se sada primiti treninga i ne dopustiti iznenađenje u dvoboju protiv Šibenika. Moramo biti maksimalno oprezni i ozbiljni. Najvažnije je da u prvenstvu ne kiksamo, a onda ćemo za dva tjedna u novi pohod na Europu. Hajduk to može, valjda smo sada to i dokazali – zaključio je Tomasov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije