Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - SESVETE 0:0

Nikšića zaustavio kikiriki, Vida promašio sa 11m

Osijek Croatia Sesvete
Krunoslav Petrić/Pixsell
20.03.2010.
u 17:26

Mladom Osijekovom napadaču Nikšiću malo prije susreta dijagnosticirana je - jaka alergija na kikiriki zbog koje nije mogao nastupiti.

Domagoj Vida stvorio je junaka utakmice od gostujućeg vratara Ivana Banovića. Kapetan Osijeka zapucao je u 74. minuti kazneni udarac i nastavio proljetnu agoniju bijelo-plavih.

Sesvećani su u Gradski vrt došli po bod – parkirali su autobus ispred kaznenog prostora, odlučili kampirati na svojoj polovici i na kraju izborili remi (0:0). I dok su se bijelo-plavi u prvom dijelu, u izostanku bilo kakve ideje, najčešće gubili u crvenoj šumi ispred Banovićeva gola, nastavak je donio agresivniju igru i opsadu gostujućih vrata, ali...

Onda bi zakomplicirali, zasmetali jedan drugome ili slabo otpucali. U tome mučenju nije sudjelovao Vedran Nikšić, koji se neoprezno izbacio iz kadra.

Mladi Osijekov napadač se, naime, samo nekoliko sati prije utakmice u Gradskom vrtu pojavio podbuo i suznih očiju. Dijagnoza – jaka alergija na kikiriki, koji je jeo večer prije. Mladi Osijekov napadač prevezen je u bolnicu, gdje je završio na infuziji.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bakicmar
20:21 20.03.2010.

jel bilo 350 gledatelja na utakmici.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije