Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA KLUPI

Nikolić opet na klupi Zagreba, Šoštarić mora na operaciju?

Zagreb: Rukometni trener Nenad Šoštarić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
14.11.2023.
u 19:46

– Ako ću izbjeći operaciju, onda bih počeo s treninzima početkom prosinca i vodio bih momčad u Bitolju protiv Pelistera. Za sada me ne boli jako i napravit ću sve samo da ne moram na operaciju – dodao je Šoštarić.

Andrija Nikolić ponovno postaje prvi trener rukometaša Zagreba. Ne, nije Nenad Šoštarić smijenjen. Trenutačno je Šoka izvan stroja, prijeti mu operacija kralježnice. Ako se to dogoditi, onda se njegov povratak na klupu Zagreba očekuje tek oko sredine siječnja sljedeće godine.

– Već sam dva tjedna izvan aktivnosti. Moje kretanje trenutačno je ograničeno samo po kući. Probat ću izbjeći operaciju ako je to moguće. Preporuka liječnika je da mirujem dva tjedna, a onda ću vidjeti kakvo je stanje. Ono što je sigurno, neće me biti na klupi Zagreba sad u četvrtak protiv poljskog Kielcea – rekao je Nenad Šoštarić.

Andrija Nikolić će tako četvrti put kao prvi trener voditi Zagreb u elitnoj skupini Lige prvaka. S njim na klupi Zagreb je osvojio tri boda – pobijedio je norveški Kolstad i odigrao neodlučeno s Aalborgom.

– Ako ću izbjeći operaciju, onda bih počeo s treninzima početkom prosinca i vodio bih momčad u Bitolju protiv Pelistera. Za sada me ne boli jako i napravit ću sve samo da ne moram na operaciju – dodao je Šoštarić.

Zagreb je uoči gostovanja Kielcea šesti na tablici s pet bodova. Kielce ima samo dva boda više, a zagrebaši računaju na umor poljske momčadi koja dolazi u Zagreb izravno iz Saudijske Arabije gdje su osvojili četvrto mjesto na Super Globeu. (dm)

 

Komentara 1

CV
cvix
22:08 14.11.2023.

BITOLA gospodo iz Večernjaka ,Bitola. Pozdrav starom prijatelju Šoki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije