Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA POUZDANI IZVOR
Povratak na članak

Nikola Vlašića spašava karijeru i odlazi kod hrvatskog hit trenera?

24-godišnji hrvatski nogometaš mogao bi uskoro promijeniti klub i početi skupljati adekvatnu minutažu kod našeg trenera.

Komentari 4

ZE
Zeneka
11:30 05.08.2022.

Taj više nije pojačanje ni za Hajduk

VL
ZG
Zeljko Grabar
10:32 05.08.2022.

Opet izmisljanje o igracu za kojeg je tesko naci mjesto u ozbiljnim momcadima Europe. Izgleda da osim tate Vlasica i Dalica nitko ne vidi u Vlasicu nekog velikog igraca koji dalje od HNL i mozda austrijske lige nije sposoban naci odgovarjucu ligu za njegovu nazovi kvalitetu koja je vec dosta dugo u silaznoj putanji. Ali realno ocjeniti vrijednost igraca izgleda da je direktni napad na obitelj Vlasic i njegovo lobisticko okruzenje u VL i Jutranjem sa svojim izdanjima.

VL
BI
Binga01
09:56 05.08.2022.

Nikola Vlašića spašava karijeru... Na kojem je to jeziku? Padeži?

VL
ZA
!zagreb!
09:37 05.08.2022.

Koja prevara od igrača. Plafon HNL igrač za Rijeku recimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.