Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska liga

Nikola Vlašić zabio za CSKA koji je u ludoj zavšnici ispustio pobjedu

Nikola Vlašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.03.2019.
u 17:51

Vlašić se sjajno uklopio u momčad CSKA u koju je lani stigao na posudbu iz Evertona. Ovo je Nikoli osmi gol ove sezone, a peti u prvenstvu

Nikola Vlašić bio je strijelac za CSKA u remiju protiv Ufe. U 21. kolu ruske lige CSKA je kod kuće igrala 2:2, a Hrvat je u 25. minuti zabio vodeći pogodak za moskovsku momčad.

Naš reprezentativac je sjajno pratio akciju svojih suigrača te je po desnoj strani ušao u suparnički šesnaesterac. Primio je u noge loptu Čalova, napravio dva-tri koraka te prevario Ufina vratara. Gol pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Vlašić se sjajno uklopio u momčad CSKA u koju je lani stigao na posudbu iz Evertona. Ovo je Nikoli osmi gol ove sezone, a peti u prvenstvu.

Domaćin je pogotkom Čalova (64.) stigao do 2:0, ali pobjedu su ispustili u ludoj završnici. Prvo je u 87. minuti smanjio Bizjak, a za konačnih 2:2 zabio je Sly u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Vodi Zenit s 44 boda, ispred Lokomotiva s 38 i CSKA s 37 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
shooshko.luka
18:13 31.03.2019.

link za gol ne radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije