Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Nikola Pilić više nije savjetnik teniske reprezentacije Srbije

Nikola Pilić
Pixsell
25.12.2010.
u 10:25

Nikola Pilić više nije savjetnik teniske reprezentacije Srbije. Nakon što je Srbija osvojila naslov u Davisovom kupu, Pilić je najvio da će se povući što je on sada i učinio, prenosi internetski portal Blic.rs

- Odlučio sam poslije naslova povući se, ali ne odmah, nisam htio kvariti veselje. Za mene je osvajanje Davisova kupa s trećom reprezentacijom Mont Everest i dalje se ne može. Tako sam i 2005. godine učinio s Hrvatskom. Neće biti četvrte reprezentacije. Pola stoljeća sam u Davisovom kupu, napravio sam sve što treba i sada se mogu koncentrirati na druge stvari - kazao je Nikola Pilić.

Ključne riječi

Komentara 8

VI
vinotok
11:07 25.12.2010.

Hvala Velikom Pili - zaslužio si vrijeme i za \" druge stvari \" !!!!

VI
Vito
13:48 25.12.2010.

Pilić? To je već ofucana ptica iz porodice kokoši. Zašto je uopće bitno da hrvatske novine prenose tuđe unutar državničke poslove? Možda tu pticu plaćaju Hrvati putem međudržavničkih sporazuma?

OB
-obrisani-
13:39 25.12.2010.

vi Srbi nemogu nista bez Hrvata---a stano se snama biju;heeehhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije