Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjak se povlači

Nikola Pilić napušta posvađane Srbe

\'Pilic2_nnn_spo_051210\'
12.12.2010.
u 20:10

Niti tjedan dana nakon što je sa srbijanskim tenisačima osvojio svoj peti naslov u Davisovu kupu, Nikola Pilić (72) najavio je povlačenje s mjesta glavnog savjetnika reprezentacije.

Ono što je najavljivao još nakon polufinalne pobjede protiv Češke, Pilić je sada i potvrdio.

– Naslov sa Srbijom ispunjenje je moje posljednje trenerske ambicije u tenisu. Ponosan sam na taj naslov jer smo do njega prošli jako težak put, iz druge teniske lige za tri smo godine otišli do kraja. Više neću biti savjetnik, no i dalje ću surađivati s Teniskim savezom Srbije. Njihovi mladi igrači dolazit će u moju akademiju u Münchenu – kaže bivši hrvatski izbornik koji će se sada potpuno posvetiti radu s mladim tenisačima.

Inače, čini se da bi, nakon Pilićeva odlaska, savez mogao napustiti i predsjednik Slobodan Živojinović. Naime, izbornik muške reprezentacije Bogdan Obradović javno je prozvao čelništvo TSS-a jer smatra da savez nije osigurao dovoljno novca te da ne prati uspjehe tenisača.

– I ja i igrači podržavamo promjene, potrebni su nam bolji uvjeti za rad. Neću spominjati imena, no do kadrovskih promjena u TSS-u mora doći – uvjerava Obradović, podržavajući tako neizravno vizije Srđana Đokovića, koji se protivi ideji da Živojinović i dalje vodi TSS.

Komentara 2

OB
-obrisani-
02:49 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

MI
miran
13:35 14.12.2010.

Kojeg li bombasticno-malicioznog naslova .... \"Nikola Pilić napušta posvađane Srbe\"! A tko li napusta POSVADJANE HRVATE .. u nogometu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije