Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati briljiraju
Povratak na članak

Hrvatska je među 4 velesile! Pilić otkriva tajnu tog uspjeha i Čilićeva preporoda

Naši sjajni teniski dosezi rezultat su velikog talenta, odličnih trenera koje imamo te ambicioznih roditelja koji ulažu svoj novac, kaže Pilić.

Komentari 14

KE
kentie
10:48 28.06.2017.

prajdali apsolutno si u pravu, apsolutno glede Davies kupa...onako izgubiti od igrača, koji ima slomljen prst, dakle sve mu sijeva pred očima od bolova, voditi 2:0 u setovima-praktički dobiven meč koji samo "tehnički" treba privest kraju i ostvariti veličanstvenu pobjedu pred svojom publikom, to može samo Čilaga - koji da sto godina igra tenis i na ovom i na onom svijetu, neće nikada naučiti pravilno izvoditi volej, taman da u rukama ima svemirski reket. I zarekao sam se da tog lika neću više nikada gledati niti navijati za njega....jer je totalni dibidus za tenis...za razliku od njega, recimo jedan Federer, fantastično udara volej, školski super pravilno....i bez greške..i zato tako dugo traje....i uspijeva...što Herr Pilić nije tog lika uzeo kod sebe i propisno ga istesao, istresao i isklesao glede voleja.....kao onooo lik ušao u finale, nije izgubio servis, ali izgubio je meč, ma moš mislit...dajte novinari oladite malo, u hvalospjevima robi sa nepopravljivom greškom....

VL
PE
peugeot
22:58 27.06.2017.

@barkod : Krasni gospodin i vrhunski teniser i trener Nikola Pilic ozenio je Novosadjanku Miu Adamovic (glumica), super-brak i velika ljubav. Trenirao je sa u tenisu jos nevidjenim uspjehom tri Davis reprezentacije : Hrvatsku, Srbiju i Njemacku. Bio i ostaoo "teniski bog" taj carobni plavokosi Splicanin sa teniskih terena na Firulama. Poznat je "teniski triling" iz stare Juge : Nikola Pilic, Beogradjanin Bora Jovanovic i Splicanin Zeljko Franulovic (direktor teniskog turnira u Monaku). Interesuje me da li se opet uspio dokopati svog 'oldtajmer' dvosjeda "mercedes" kojeg je prodao prijatelju na njegovo navaljivanje i sad mu je zao sto ga prodade?

VL
MA
mantheman
07:45 28.06.2017.

i ja sam gledao malu Nou, zastrasujuce igra za dijete a loptica stvarno pati kako mala udara. Sada treba to izbrusiti u jednu pravu igracicu i nema straha za nas tenis

VL
PR
prajdali100
22:48 27.06.2017.

Pa kuci smo u Davis kupu izabrali podlogu, imali publiku, sve pogodnosti i izgubili.Pilicu sjecas li se kako je odigrao Cilic? Karlovic se usrao i izgubio od igraca za koga je malo tko cuo.LUZERI.

VL
DU
Deleted user
23:17 27.06.2017.

hrvati sportasi su svjetski fenomen i najbolji ambasadori hrvatske drzave..

VL
DU
Deleted user
07:14 28.06.2017.

g. Pilić ima pravo! No, za Hrvate vrijedi pravilo da novac kvari ljude! Cibona je recimo dva puta bila prvak Europe, počeli su zarađivati veliki novac, a sada propadaju? Vidite recimo naše nogometaše! Za strane klubove igraju kao ludi aa kada treba odigrati za repku badava, onda se zaje . . . . ! Činjenica je da novac kvari naše ljude posebno sportaše i političare!

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
21:45 27.06.2017.

Velesile su one drzave, koje su ponajvise momcadski trofeja osvojile. U taj izabrani krug Hrvatska u tome sportu jos ne pripada. Vidi se da je Pilic odredeno vrijeme stoloao kod susjeda u bg. Ne zna razlikovat cinjenice od vlastite euforije

VL
PA
Pajdo
21:36 27.06.2017.

Da pioniri su posvuda.

VL
Avatar Abcda
Abcda
00:02 28.06.2017.

Pilic je nekada bio u top 10 svjetskog tenisa. Davno je to bilo ... Kad je igrao Rod Leyver, ako se ne varam.

VL
BA
barkod
21:59 27.06.2017.

Vidi ti Nikia, već je 50 godina živi u inozemstvu (München), oženio se lijepom gospođom iz Srbije, prošao i trenirao razno razne igračice i igrače ( između ostalog i Novaka Đokovića ) i još uvijek veliki domoljub. Bravo za Nikia Pilića.

VL
PR
prajdali100
22:44 27.06.2017.

Ma daj !!!!! Mi velesila u tenisu !? Nazalost Cilic je rodeni luzer, nece valjda i Konjuh krenuti njegovim stopama.

VL
Avatar Bearserker
Bearserker
21:32 27.06.2017.

Gluposti,nismo mi nikakva sila vec malo duze!!A sto se tice cilica on je jak samo na pocetku turnira i naravno samo u recegovini.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.