Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeh bolji u dva seta

Nikola Mektić tijesno izgubio u polufinalu Futuresa u Poreču

Tenis
20.03.2010.
u 15:12

Na teniskom turniru u Poreču, prvome iz ciklusa Istarska rivijera, najdalje je od hrvatskih tenisača stigao 21-godišnji Nikola Mektić.

Zaustavljen je tek u polufinalu, a eliminirao ga je iskusni Čeh Jaroslav Pospišil i to tijesno, 7:5, 7:6 (4). Suparnik u nedjeljnom finalu (Pical, središnji teren) u 11 sati bit će mu Mađar Attila Balasz, koji je 6:1, 6:3, pobijedio Amerikanca Andreu Collarinija.

Jednu od pozivnica za turnir u Poreču dobio je i mlađi brat Novaka Đokovića, Marko (18 godina), ali poražen je već u prvome kolu. U petak je vodstvo turnira organiziralo vrlo posjećen Bina Istra Dječji dan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije