Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjen je

Nikola Karabatić osuđen je zbog namještanje utakmice!

Nikola Karabatić
Foto: dpa/DPA/PIXSELL
10.07.2015.
u 15:53

Karabatić i još 15 osoba optužni su da sudjelovali u namještanju utakmice Montpellier - Rennes, koju je Montpellier izgubio sa 31:28

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša Nikola Karabatić osuđen je za varanje i namještanje rukometne utakmice iz 2012. No, bez obzira na to, dobro je prošao.

Naime, tužitelj je tražio tri mjeseca uvjetne kazne i 30 tisuća eura, ali Karabatić će samo morati platiti 10 tisuća eura. Njegov brat Luka, koji je također uključen u tu aferu, mora platiti 15 tisuća eura.

Podsjetimo, Karabatić i još 15 osoba  optužni su da sudjelovali u namještanju utakmice Montpellier - Rennes, koju je Montpellier izgubio (28:31).

Iz toga se izrodio veliki incident, ali na kraju je po Karabatića prošlo prilično blago.

>>Suđenje Karabatiću: Zatvorite ovo razmaženo derište francuskog sporta

Komentara 3

DU
Deleted user
15:59 10.07.2015.

da je kod nas neki hrvat bio u igri, vec bi seka kokodakala da ga treba strasno kazniti kao primjer drugima...a rosavi bi vjerojatno kao mantru ponavljao da se ne treba izbaciti hrvatsku rukometnu repku iz buducih kvalifikacija.

Avatar zagrebcasualcrew
zagrebcasualcrew
16:30 10.07.2015.

...a bas si smrad Nikola! pa mogao si javiti koje parove ste namjestili pa da i mi uzmemo kakvu lovicu...Matija Babic je dobio godinu dana "guljenja" krumpira za pronevjeru 6,4 milijuna kuna, pa nisi ti bas dobro prosao...bolje da si imao sudjenje u Hrvatskoj, bolje bih prosao...a mogao si, ipak si HRVAT, samo Juda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije