Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA KARABATIĆ:

Nisam se kladio, moje ime je u istrazi, ali nemam ništa s tim!

Nikola Karabatić
Foto: DPA/Pixsell
1/2
06.04.2015.
u 22:37

Tužiteljstvo je u veljači zatražilo pokretanje sudskog postupka. Za nekoliko mjeseci suđenje bi trebalo početi, a braći Karabatić prijeti i do pet godina zatvora.

Nikola i Luka Karabatić na sudu su zbog optužbi da su se ilegalno kladili i namještali utakmice u francuskom rukometnom prvenstvu. Već ih je policija saslušala zbog toga prije dvije godine, kad su igrali za Montpellier. No sve se zbog novih dokaza ponovno pokrenulo i sad se čini mnogo opasnije, iako Nikola ne brine.

- Moram dokazati da nemamo ništa s tim optužbama. Utakmica za koju nas sumnjiče, ja nisam ni igrao. Kao ni moj brat. Nisam se kladio, moje ime je u istrazi, ali nemam ništa s tim. Znamo da će biti sve OK - rekao je Nikola Karabatić za TV BiH.

Tužiteljstvo je u veljači zatražilo pokretanje sudskog postupka. Za nekoliko mjeseci suđenje bi trebalo početi, a braći Karabatić prijeti i do pet godina zatvora.

>> Karabatiću, najboljem rukometašu svijeta, prijeti pet godina zatvora

Komentara 2

RI
rikavac
23:40 06.04.2015.

Gdje si postenjacino nisam te poznao.!

DH
dalibor.hren
16:27 09.04.2015.

Nije se kladio, a poslije istrage je pokrenut postupak!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije