Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČ GA IGNORIRA

Nije Mandžukić, a nije ni Modrić - evo tko najčešće od Hrvata zabija!

Hrvatska reprezentacija
Sanjin Strukic/Pixsell
07.05.2015.
u 16:39

Svaki gol stigne za 124 minute i po tome je prvi na listi hrvatskih napadača

Nikola Kalinić nikad nije imao podršku navijača hrvatske reprezentacije, nema ju ni kod sadašnjeg izbornika Nike Kovača, ali on je čvrst "momak", gdje god je igrao - zabijao je, ako je imao prikladnu minutažu.

Kale je kod Nike Kovača ispao iz reprezentacije i posvetio se zabijanju u klubu. Ukrajinsko prvenstvo vjerojatno će mu izmaknuti i ove godine, u polufinalu Kupa Ukrajine izbacio ga je Darijo Srna, ali ima lijepu priliku u Europskoj ligi.

Kako sezona odmiče Nikola igra sve bolje, a analiza hrvatskih napadača u Europi otkriva kako mu je među hrvatskim napadačima, potrebno najmanje za gol uzme li se u obzir učinak iz domaćeg prvenstva i kupa te europskih natjecanja, samo 124 minute.

Duje Čop je također u odličnoj formi, ali ispao je iz reprezentacije jer nije igrao kod Zemana. No dolaskom Gianluce Feste, bivši Dinamov napadač je ponovno proradio i vjerojatno će biti na idućem Kovačevu popisu. U obzir je uzet samo Čopov učinak u sadašnjem klubu, Cagliariju, ali kad bismo mu zbrojili i golove iz Dinama bio bi još i bolji.

No, zasad je Kalinić bolji jer je Duji potrebno 160 minuta u igri za svaki gol, a između njih dvojice smjestio se još i Mario Mandžukić, kojemu je prosjek pao zbog trenutačne golgeterske kriza. Mandžo je ukupno u svim natjecanjima zabio 18 golova, svakih 158 minuta daje po jedan.

Četvrti na ovoj lisiti je bivši reprezentativac Nikica Jelavić. Napadač Hull Cityja u tekućoj sezoni osam je puta bio strijelac, sve golove zabio je u Premiershipu, a zabija ih u razmaku od 203 minute.

>> Koliko često zabija Nikola Kalinić pročitajte na Goal.com

>> Badelj protiv Seville, Kalinića čeka Napoli

Komentara 23

DC
DC
18:27 07.05.2015.

Odlicna slika

Avatar feudalac
feudalac
20:19 07.05.2015.

...ovo ko da je pisao sam Seti Duje, glavom i bradom, dobro da se niste sjetili Vukušića a ni Bokšić nije daleko... kmeeee, kmeeeee, kmeeee

ST
stjepanveliki
20:31 08.05.2015.

NJegova najveca greska je ta sto je odbijo vlasnika agregata i od tada gubi svaku sansu da igra za hrvatsku izabranu vrstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije