Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTOR REPREZENTACIJE

Niko: U Tottenhamu se ne moram nadati ničemu dobrom!

\'09.02.2011., Pula, Hrvatska -  Medjunarodna prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Ceske, povodom otvorenja obnovljenog stadiona Aldo Drosina. Eduardo Da Silva, Niko Kranjcar. Photo: Mar
Marko Prpic/PIXSELL
09.02.2011.
u 22:06

Moram pošteno trenirati ponajprije zbog svoje karijere, ali i zbog sljedećih utakmica reprezentacije – kaže Niko

Bio je to potez à la Kranjčar. Majstorija koja je digla na noge 9500 gledatelja u pulskoj "bombonijeri", kako joj mještani tog istarskog grada sada tepaju. Čvrsto, muški, ušao je u dvoboj, ukrao loptu, pogledao desno, pa fino, mekano podvalio lijevo. Eduardo je ostao sam za 1:0. Kada smo pola sata bili u mraku (od 15. do 45. minute), logično, nije bilo ni Nike. Pa on je stožerni igrač ove reprezentacije, posebno kada nema Luke Modrića.

– Bili smo premekani, nismo tražili rizik u igri, izgubili smo previše lopti, nismo se uspjeli nametnuti Česima. Jednostavno su bili bolji, laganiji, lucidniji. I nadam se da ćemo izvući pouke iz ovakvog prvog dijela – bio je konstruktivan i samokritičan Niko Kranjčar.

No, u drugom činu sve je izgledalo znatno bolje.

– Da, možemo biti zadovoljni. Neke su izmjene razbudile momčad, bili smo konkretni, čini mi se da smo baš u nastavku pobjedu puno više željeli od Čeha. Veselim se što su se neki mladi igrači nametnuli, što je ohrabrenje za sve nas. Iličević se svidio, Kalinić je već dugo tu s nama pa njega i ne tretiram kao novo lice.

Vi ste još jednom bili raspoloženi.

– Zadovoljan sam također nastavkom, morao sam bolje u prvom poluvremenu.

Odlazite li s više optimizma u London?

– Ne. Znam da se u mom statusu u klubu ništa neće promijeniti, trener ima svoju viziju, nemam se tamo čemu dobrom nadati. Na meni je samo da pošteno treniram, a to moram raditi ponajprije zbog svoje karijere, ali i zbog forme za sljedeće reprezentativne obveze – zaključio je Kranjčar.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:20 09.02.2011.

bravo niko

Avatar flame
flame
22:28 09.02.2011.

Niko, legendo! Tvoj nogomet je poezija. Samo slijepci ili zlonamjernici to neće priznati...

PR
pravaistina88
23:30 09.02.2011.

Redknapp je mučko đubre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije