Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPN

Niko u momčadi kola, Dudu najgori

Eduardo da Silva
Pixsell
30.11.2009.
u 17:38

I ovog je ponedjeljka Eurosport poredao najbolje i najgore nogometaše 14. premierligaškog kola u ocjenama šest nacionalnih dnevnika (Sun, Mirror, Star, Mail, Times i Guardian).

Očajno je prošao hrvatski reprezentativac u redovima Arsenala Eduardo da Silva, čiji prosječna ocjena iznosi 4.6. Katastrofalnije je u najgoroj momčadi kola (Flops of the Week) prošao samo veznjak Wolverhamptona Greg Halford.

Zato više razloga za zadovoljstvo ima Niko Kranjčar. Nije se našao u idealnoj momčadi Eurosporta, kao što se nije niti jedan igrač Tottenhama, ali su zato njegova proigravanja i bombe prema vrataru Bradu Friedelu u remiju (1-1) protiv Aston Ville u Birminghamu zapanjile uredništvo internetskog portala ESPNStar.com.

Za Kranjčara se našlo mjesta u idealnoj momčadi kola na mjestu središnjega veznog igrača, uz Giggsa, Drogbu i Rooneyja.

“Tottenhamovim navijačima valja oprostiti ako vide dvostruko. Niko Kranjčar još je jednom dokazao da Luka Modrić ne nedostaje momčadi Harryja Redknappa novom predstavom u kojoj je do izražaja došla njegova klasa. Zbog toga navijači u njemu imaju pravo vidjeti zrcalnu refleksiju Luke Modrića. Ostaje misterij kako je to Harry Redknapp uspio iščupati hrvatskog reprezentativca iz Portsmoutha za tričavih 2.5 milijuna funti odštete. Jedno je, međutim, sigurno: Kranjčar se sve više pokazuje kupovinom desetljeća”, navodi se u obrazloženju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije