Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska posla

Kranjčaru i društvu trener iz bizarnog razloga zabranio zelene kopačke

Niko Kranjčar
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
03.07.2017.
u 09:15

Od danas ih nitko ne smije nositi, zelena je boja Celtica - naredio je Caixinha.

Trener Glasgow Rangersa, Portugalac Pedro Caixinha, potpuno posvećen ispunjavanju visokih ovosezonskih ciljeva uveo je svojim igračima novi kodeks ponašanja. Tako je nametnuo pravila od kojih je jedno jako neobično - zabranio im je nošenje zelenih kopački.

A na pitanje novinara je li razlog zabrane to što slične travnatoj podlozi igrališta Caixinha je odgovorio:

- Ne, nego zato što je zelena boja Celtica. Od danas ih nitko ne smije nositi - naglasio je Portugalac.

 

Rangerse tako očekuje borba s velikim rivalima u škotskom prvenstvu koje počinje početkom kolovoza. Prije toga, klub za kojeg nastupa bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, nadmetat će se i u Europskoj ligi. Prošli tjedan u prvom pretkolu Rangers je bio bolji od luksemburškog Niedercorna (1:0), a Niko je asistirao za pobjednički pogodak. 

Komentara 3

Avatar Made in Germany
Made in Germany
19:34 03.07.2017.

Prije ne tako dugo, Katholik nije smijo ni blizu Rangersovih ulaznih vrata a kamoli biti uvrsten u momcad. A sad je Rangersu cak Katholik i trener. Ako se uskoro odvoji Skotska od UK, mozda Rangersu bude i predsjednik cijelog kluba Katholik. Mozda im se poput Celtica i uclani Papa? Ko zna. Samo je jedno sigurno. Nikad Rangers nece imat tu snagu kao Celtic, sto se raje i ljudi tice. A i nogometnog uspijeha. Nikad!

ST
stipe123
10:40 03.07.2017.

Nosi li Hasanbegović zelene kopačke?

DH
dalibor.hren
19:03 03.07.2017.

Smiju li igrači imati zelene oči ili....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije