Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio gležanj

Niko Kranjčar upitan protiv Arsenala

Niko Kranjčar
AFP
12.04.2010.
u 12:25

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar mogao bi propustiti derbi 35. kola Premiershipa u kojem njegov Tottenham dočekuje Arsenal.

Prema pisanju Telegrapha, Kranjčar je u nedjeljnom polufinalnom dvoboju FA Cupa s Portsmouthom na Wembleyju (pobjeda Portsmoutha 2-0 u produžetku) zadobio ozljedu gležnja, iako se ne spominje o kojoj je nozi riječ kao niti o teži ozljede.

Kranjčar je protiv Portsmoutha ušao u igru u 79. minuti, dok su ostala dva reprezentativca u redovima Spursa Luka Modrić i Vedran Ćorluka odigrali svih 120 minuta.

Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu pod blokadom i navodno bi i njegov nastup protiv "topnika" mogao doći u pitanje, dok bi o težini Kranjčarove ozljede više trebalo biti poznato kasnije tijekom dana.

- Travnjak je sramota. Za svaku profesionalnu momčad nastup na ovakvom travnjaku je farsa. Kako igrati na travnjaku na kojem se čak ne može niti normalno stajati? Travnjak je tvrd kao stijena i mokar na vrhu. Na njemu se jednostavno ne da igrati - komentirao je Redknapp. 

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:28 12.04.2010.

Niko može biti upitan za utakmicu protiv Arsenala ali je neupitno odsutan kada su na redu utakmice na World Cupu 2010..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije