Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'CICO - TAK IMAM TE RAD'

Niko Kranjčar o knjizi posvećenoj Cici: 'Bilo mi je važno da se ispriča njegova životna priča'

Zagreb: U velikoj dvorani Novinarskog doma predstavljena knjiga Cico - tak imam te rad
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/15
06.04.2023.
u 21:31

Svoj doprinos knjizi dao je i njegov sin Niko Kranjčar koji je u razgovoru s Večernjakovim novinarom Željkom Jankovićem otkrio kakvi su dojmovi sada kada je knjiga službeno i objavljena

Ovog četvrtka, mjesec dana nakon izdavanja, službeno je u Novinarskom domu i predstavljena knjiga 'Cico - tak imam te rad'. Na predstavljanju knjige su nazočila brojna lica iz sportskog svijeta, ali i oni koji su bili bliski nogometnoj legendi Cici Kranjčaru. Svoj doprinos knjizi dao je i njegov sin Niko Kranjčar koji je u razgovoru s Večernjakovim novinarom Željkom Jankovićem otkrio kakvi su dojmovi sada kada je knjiga službeno i objavljena, dvije godine nakon smrti njegovog oca. 

- Ja sam zadovoljan, ali najbitniji su čitatelji koji će imati svoja očekivanja. Nadam se da će se njima dopasti i da će njima biti zanimljivo te da će se sjećati tate na način na kojeg su ga i voljeli svih ovih godina - ispričao je Niko. - Ponosan sam na ono što je bio kao čovjek. To je nešto što se gubi u današnje vrijeme, a uvijek će ostati najvažnije - da možeš reći da si čovjek. Zato je bilo važno da se na taj način ispriča njegova životna priča. Ne samo kroz uspjehe i trofeje, već kako je živio - dodao je. 

Ljudi ga doživljaju kao igrača, ali i kao čovjeka, kazali smo Niki. - Uvijek će biti ''posebnih likova'' uz koje će se generacije vezati i koji će nositi taj ''križ'' - biti svačiji. Oni će prihvatiti tu ulogu i širiti dobrotu, stvarno biti netko na kog se možeš osloniti - prokomentirao je.

A što se tiče njegovog spisateljskog doprinosa te hoćemo li ga viđati još u budućnosti, Niko je kroz osmijeh otkrio kako vjerojatno - nećemo. - Nek ostane na tome. Malo je lakše iznijeti svoja iskustva i misli, onda malo imaš pomagače doma... Ali, misli su tvoje, izađu iz srca. Svi mi imamo različite odnose sa svojim roditeljima, ja sam opisao svoj odnos s njim u knjizi i zadovoljan sam. Napisao sam ono što sam mislio i što mi je bilo na srcu - poručio je. 

Zagreb: U velikoj dvorani Novinarskog doma predstavljena knjiga Cico - tak imam te rad
1/41

Trenutno je fokusiran na to ''kako biti sretan svaki dan'', a poručio je i kako će obavijestiti javnost o svojim idućim potezima, kad se dogode. - U U-19 reprezentaciji sam sa Šimunićem, pomoćni sam trener i zasad me to zadovoljava - kazao je Niko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije