Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOREMA SE TRANSFER

Niki Kranjčaru na ljeto stiže legenda talijanskog nogometa?

Niko Kranjčar
NY Cosmos
19.04.2016.
u 13:26

. Cosmos je nedavno uspostavio kontakt s talijanskim napadačem koji zahtjeva čak 500.000 eura za četiri mjeseca igranja u NASL-u.

Talijanski Sky Sport donosi vijesti kako bi se Francesco Totti na ljeto mogao pridružiti Niki Kranjčaru u New York Cosmosu koji trenutno igra u Drugoj američkoj ligi poznatoj kao North American Soccer League. Cosmos je nedavno uspostavio kontakt s talijanskim napadačem koji zahtjeva čak 500.000 eura za četiri mjeseca igranja u NASL-u. 

Tottiju na ljeto ističe ugovor, a za sada Roma nije pokazala interes za njegovim produženjem. Legenda Rome ima i dalje nastaviti karijeru unatoč tome što ima 39 godina. Što se tiče Cosmosa, trenutno se nalaze na trećoj poziciji u ligi, te su u tri utakmice ostvarili dvije pobjede i jedan poraz. Niko Kranjčar nastupio je na sve tri utakmice i upisao je jedan pogodak kada je proteklog vikenda zabio s bijele točke. 

>> Pogledajte prvi gol Nike Kranjčara za New York Cosmos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije