Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPOLOŽEN

Kapetan Kranjčar opet oduševio: Dodavanjem bi pronašao Bin Ladena!

Niko Kranjčar
Foto: Reuters/PIXSELL
10.08.2017.
u 10:45

Kranjčar se na početku ove sezone vratio nakon teške ozljede. Uskoro će napuniti 33 godine i navijačima želi dokazati da može igrati ozbiljan nogomet.

Škotski Rangers sinoć je sa 6:0 slavio kod Dunfermlinea i izborio četvrtfinale Kupa. Nastupio je i Niko Kranjčar koji je ušao u 59. minuti i preuzeo kapetansku traku.

Nastup bivšeg hrvatskog reprezentativca oduševio je navijače koji su na Twitteru ostavili zanimljive poruke. Niko bi dodavanjem pronašao i Bin Ladena, jedna je od njih.

Inače, Kranjčar se na početku ove sezone vratio nakon teške ozljede. Uskoro će napuniti 33 godine i navijačima želi dokazati da može igrati ozbiljan nogomet.

Komentara 2

VO
Volimrukomet
17:55 15.08.2017.

Dobar Niko samo glup naslov.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
12:16 10.08.2017.

Bravo Niko, samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije