Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena
Povratak na članak

Niko Kovač u finalu njemačkoga kupa, Villarreal šokirao Atletico

Chelsea je u 33 utakmice osvojio 78 bodova, sedam više od drugoplasiranog Tottenhama koji ima utakmicu manje. Treći je Liverpool sa 66 bodova iz 34 dvoboja. Southampton je sa 40 bodova na devetom mjestu

Komentari 3

Avatar HajdukLika
HajdukLika
00:26 26.04.2017.

Razni naši treneri i igrači u inozemstvu sudjeluju u samom svjetskom nogometnom vrhu. A u Hrvatskoj je nogomet na margini. Zašto? Totalno nesposoban HNS, dubioze unutar sustava uz par mafijaša na čelu koji peru ruke i novac.

VL
KO
Komacero
07:39 26.04.2017.

Pa onaj Rebic nezna loptu puknut meni nekad tolko drag igrac zuji udarac po golu ko u igraca zonskog kluba.Eintreih igra bez udarca po golu sa 25 -30 metara nabacivanja sa krila ocajna i glupiranja u predaji lopte uvjek prekratka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.