Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"JEDVA ČEKAM POČETI"

Niko Kovač presretan zbog povratka u Njemačku: Dijete sam Bundeslige!

FILE PHOTO: Europa League - Group B - AS Monaco v Real Sociedad
ERIC GAILLARD/REUTERS
25.05.2022.
u 14:09

Wolfsburg je zaključio sezonu na 12. mjestu, daleko od željenog plasmana u europske kupove. U klubu se nadaju kako bi ih Kovač mogao vratiti u gornji dom Bundeslige.

Niko Kovač novi je trener Wolfsburga! Bivši hrvatski izbornik potpisao je trogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2025. godine, objavio je Wolfsburg na svojoj službenoj stranici.

To je njegov prvi posao nakon što je prekinuo suradnju s francuskim prvoligašem Monacom i ujedno njegov povratak u Bundesligu nakon što je dobio otkaz u Bayernu poslije trostruke krune s Bavarcima. Godinu prije s Eintrachtom osvojio je njemački Kup.

– Ja sam dijete Bundeslige i pun sam želje i motiva. Sjajno je s vukovima započeti još jedno uspješno poglavlje. Razgovori s Jörgom Schmadtkeom i Marcelom Schäferom bili su vrlo dobri i puni povjerenja i uvjerili su me da prihvatim ovaj uzbudljiv izazov. Očekivanje da ćemo napraviti razliku i biti uspješni zajedno sa svojim trenerskim timom u Wolfsburgu je veliko, momčad ima ogroman potencijal i postoje uvjeti za optimalan i uspješan rad – rekao je Kovač.

– Kad smo tražili trenera, tražili smo čovjeka koji će dugoročno razvijati Wolfsburg. Jako sam zadovoljan da smo nagovorili Niku Kovača da nam se priključi. On je konzistentan trener, usmjeren na uspjeh – rekao je Jörg Schmadtke, sportski direktor u Wolfsburgu.

Wolfsburg je zaključio sezonu na 12. mjestu, daleko od željenog plasmana u europske kupove. U klubu se nadaju kako bi ih Kovač mogao vratiti u gornji dom Bundeslige.

Komentara 1

PU
paul-umpe
14:58 25.05.2022.

Jedva cekam susrete s Bayernom.Niko ce im pomesti planove.Samo jako Niko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije