Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE
Povratak na članak

Niko Kovač otvoreno priznao i pokazao da je gospodin

- To nije čist kontakt. Ja to ne bih sudio - rekao je Kovač nakon što je pogledao duel braniča Nordtveita i Francka Riberyja.

Komentari 9

Avatar tetina
tetina
17:44 25.08.2018.

Zato sto je Čovjek, gospodin, domoljub i vjernika nije mogao tada proći u Hrvatskoj.

VL
PI
pinkec
18:42 25.08.2018.

tetina je rekao sve!

VL
Avatar Django
Django
20:10 25.08.2018.

Sada će navijači Hoffenheima početi sa kuknjavom, ukralo, pokralo, pritiskom na njemački nogometni savez koji pogoduje Bayernu, koliko već ono godina, traženjem ostavke čelnih ljudi saveza, fizičkim napadima na suce, bojkotom reprezentacije, crtanjem svastike na travnjaku, sačekušama na izlazima saa autoputa na navijače Bayerna. Mislim, bilo bi normalno, zar ne? Ili sam ja ipak krivo shvatio.

VL
IL
ilijan
19:44 25.08.2018.

Niko mi je bio ok ali od kad je dao izjavu u Brazilu da za Hrvatsku počinje prvenstvo od drugog kola postao mi je kukavica i odvratan lik još nije Eduardu dao ni.minute u njegovom Brazilu.

VL
MI
mad975.IA
18:55 25.08.2018.

I moj brat Robert također

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.